• Sander Maas

  • Sander Maas werd op 13 oktober 1992 geboren en sinds zijn 13e begon hij steeds meer interesse voor muziek te krijgen. Langzaamaan leerde hij steeds meer muziekstijlen kennen en zo raakte hij ook steeds meer bekend met het genre ‘house’. Door de groeiende liefde voor housemuziek ontdekte hij ook steeds meer DJ’s. Op 15 jarige leeftijd kwam hij voor het eerst in aanraking met een draaitafel en sindsdien wist hij zeker dat hij meer met zijn liefde voor muziek wilde doen. Hij spaarde voor een eigen draaitafel en begon met oefenen. 

    Na enige tijd geoefend te hebben ging het hard; zo begon hij met het draaien op schoolfeesten en het organiseren van enkele feesten. Steeds meer mensen en lokale DJ’s ontdekten hem en al snel kwamen de boekingen binnen. De afgelopen jaren heeft hij onder meer in ‘De Timmerfabriek’ (Vlissingen), 'Het Arsenaaltheater (Vlissingen), ‘Schuttershof’ (Middelburg), ‘De Spot’ (Middelburg) en ‘Tramzicht' (Domburg) gedraaid. Tevens heeft hij op talloze schoolfeesten / gala's (zowel middelbaar onderwijs als hoger onderwijs) gedraaid en is hij resident dj geweest in onder meer ‘De Hooizolder’ (Westkapelle), 'Cafe de Vic' (Vlissingen), ‘El Toro’ (Goes) en 'Cafe Popeye' (Vlissingen). Met bijna 100 boekingen in 2015 bleef hij aantal boekingen gestaag toenemen. Daarnaast vormde hij in de periode 2014-2016 samen met collega en vriend Julian het duo ‘Twice as Wise’. Samen stonden zij op diverse (school)feesten en festivals in en buiten Zeeland. Zo stonden zij op City of Dance (Middelburg), Lets Go Outdoor (Terneuzen), Southpark Festival (Middelburg) en We Love College feesten (Vlissingen) en in locaties als Club NL (Amsterdam), Villa Thalia (Rotterdam), Eau Lounge (Rotterdam), Westelijk Handelsterrein (Rotterdam), Graanbeurs (Breda). 

    Op dit moment is Sander Maas, naast de vele losse feesten, resident dj in ‘Club Bellamy’ (Middelburg), op de ‘Losbollig’ edities (Schuttershof, Middelburg) en draait hij regelmatig op edities van 'Groove to Chill' (Timmerfabriek, Vlissingen).

    Door de jaren heen is zijn liefde voor housemuziek blijven groeien, maar daarnaast heeft hij door alle ervaring die hij heeft opgedaan ook kennis gemaakt met andere stijlen. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld; tech-house, latin-house, progressive, electro, moombahton, trap, hiphop & R&B etc.. 

    Door zijn liefde voor vele verschillende muziekstijlen is Sander Maas erg veelzijdig. Hierdoor is hij ideaal voor feesten / evenementen waarbij de muziek divers moet zijn, maar is hij tevens te boeken voor feesten / evenementen die zich uitsluitend richten op één / enkele muziekstijl(en). Sander Maas wordt vooral geroemd en gerespecteerd doordat hij ‘voelt’ wat het publiek wil en hier perfect op in kan spelen. Dit, in combinatie met zijn vlotte en energieke mixstijl, zorgt ervoor dat hij van ieder feestje een succes maakt!